Contes a la fresca

Els contes són per a l'estiu, queden bé al parc a boqueta nit, a la plaça amb les llums enceses, en un carreró amb poca llum... Cada espai ens suggereix uns contes, una ambientació. Durant aquesta sessió s'expliquen contes que venen redolant pel riu de la memòria, contes que han servit per a fer menjar als xiquets i xiquetes més mal menjadors, contes que han servit per a despertar la imaginació dels dormits i per a acompanyar les nits més fosques, contes que fan poble.


Públic familiar
Amort

Cada set anys se m'apareix un mort, seuen a la voreta del l l it o me' ls creue pel carrer, cadascú té la seua raó per a vindre. L'amor no es fa esperar tant, sempre l 'he trobat en girar la cantonada. Una sessió sobre dos temes
crucials tractats de manera visceral .


Públic juvenil
La maleta d’Anacleta

Saps qui és Anacleta? la que té el monyo violeta i va en bicicleta, la que menja galleta i piruleta i porta una samarreta. Doncs m'ha deixat la seua maleta perquè anava a la discoteca. No la podem obrir perquè les coses dels demés no es toquen. Encara que si no et veuen...


Públic infantil
Contes de gallines

Això que ara us contaré va passar fa molt i molt de temps quan les gallines tenien dents i les pedres parlaven. Tot va passar un mateix dia des de que cantà, a trenc d’alba, el primer gall fins que les gallines se’n van anar a dormir amb el crepuscle vespertí. Aquesta és la història d’un dia al galliner de la gallina Quica Periquina.


Públic infantil
La casa de Carmeta

Carmeta és una xiqueta valenta que de vegades s'espanta, una xiqueta decidida que te vergonya, una xiqueta capaç de menjar-se 67 bunyols més un. Una xiqueta com tu a qui l i passen les coses més extranyes. Aquesta és una sessió de contes molt participativa en la qual combinem els contes tradicionals amb els àlbums i l•lustrats.


Públic infantil
Això va ser i era… set contes

Do, Re, Mi , Fa, Sol , La i Si són set ratol ins que no poden dormir si el pare no els conta un conte. Set contes caldran abans d'apagar el l lum, Set poemes perquè tinguen bonics somnis. Set besets que els donen escal for. Sessió de contes per a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 7 anys,


Públic infantil
Axò ací no passa

Això ací no passa... no passa ni poc és un espectacle de contes per a adults. Una mirada antropològica de les coses que ens passen. Històries nostres contades com si li passaren als altres. O qué diria un Selenita si visitara la terra?
En aquests contes passen coses extranyes, fantasioses, impossibles... com és propi dels contes. Coses que a la vida real no passen... o potser sí. Aiò ho ha de dir el públic.


Públic adult
Les bruixes es pentinen

Convocarem els contes i farem un aquelarre d'històries, Beurem dels abeuratges de la tradició oral i ens transportaran a un temps i un l loc on tot és possible.


Públic adult