IES VERMELLAR

El dimarts dia 5 de novembre vaig estar a l’IES Vermellar de l’Olleria, un centre que aplega infants i joves de l’Olleria i de diferents pobles de la Vall d’Albaida. Vaig conèixer uns alumnes amb una gran capacitat d’escolta i això no sempre es pot dir.

Van ser tres sessions, amb els alumnes de primer i segon de l’ESO, en les quals vaig contar llegendes i contes al voltant de la mort, perquè tot i que l’u de novembre ja ha passat, seguim amb ganes de assaborir la por.

Un dels contes que vaig contar és La morta despentinada, una adaptació del conte L’aparició de Guy de Maupassant, en aquest enllaç podreu trobar un altre conte del mateix autor en el que no apareix cap mort, però espanta de tant cruel com és.

Si el que vos va agradar, va ser aquella protagonitzada per un frare que perdia el dit, al Mas de Patiràs, ací en teniu una altra que va passar a un altre mas de la serra de Montesa.

Per a mi va ser un matí molt bonic, amb tantes orelles escoltadores i patidores, espere que ho passareu bé.

 

 

Almudena Frances

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.