ALBAL

Si eres estudiant de primer o segon de l’ESO a Albal i vols aconseguir un dels dos llibres que sortejaré este és el lloc on havies d’arribar.

Com saps hi ha dos llibres, molt diferents entre ells, vos refresque la memòria.

La mona de l’assassí. Jakob Wegelius. Viena edicions. És la història d’un simi antropoide. Sí, una mona, que no parla, però té una gran habilitat per a arreglar màquines, per a escriure i també per a fer amics. El seu nom és Sally Jonnes.

Sally Jones és la protagonista d’una novel·la policíaca que comença amb un assassinat al port, on per desventura es troben Sally i el seu amic i company Kostela. La policia acusa Kostela de l’assassinat i la mona haurà de trobar la manera de defensar el seu amic. Buscarà proves i viurà moltes aventures. Un llibre que, sobretot, posa en valor l’amistat. Et recomane que si el comences a llegir, tingues una setmana sense exàmens, perquè és d’eixos llibres que no el pots deixar a la meitat.

L’altre llibre que sortejaré és: Por o Fugirem. De Francesc Gisbert, Victor Labrado i Joan Borja. Andana Editorial. Cal advertir que aquest llibre és apte només per a persones sense problemes de cor. Absteniu-vos de llegir-lo aquells i aquelles que teniu pors nocturnes o acostumeu a veure coses rares a les ombres.

En aquest recull trobareu les llegendes valencianes més famoses, però contades en el present, res d’això de: Fa anys i molts anys. En aquest llibre, la por és d’avui, s’amaga baix dels vostres llits, al girar la cantonada, dins de l’ascensor, en aquella ombra misteriosa… Trobareu històries de serps, desapareguts a les festes del poble, assassins despiadats, nuvis que són bruixots…

Ara ja teniu tota la informació i només cal que trieu en quin dels dos sortejos preferiu entrar, Afegiu un comentari amb el vostre nom, el curs i el llibre que més vos estimeu.

Almudena Frances

14 Comments

 1. Sóc Jorge y más graduaría ganar el Llibre de la monarquía pero a regalar a mom pare pero seu cumpleaños

  • Me gustaría gana el de por o fugir o como se diga porque me ha llamado la atención y me gustaría tenerlo ya que me molan las historias de miedo y eso.

 2. Hola, soc Marta de 2H y me agradaría guanyar el Llibre de la mona del Assassí, per a regalarli als meus pares pel seu 19 aniversari de boda. Al meu pare li agrada molt llegir llibres en valencià.

 3. Soc Mario Gualda, de 2H, i m’agradaría el libre de la Mona, per que trobe que pot ser interesant.

 4. Hola, el meu nom és Fran i soc de 2º, m’agradaria guanyar el llibre de la mona perquè em pareix molt interesant per a pasar un rato llegint.

 5. M’agradaria consegui aquest llibre perque per ens has contant m’agradaria llegirlo
  M’ensidona i gual el llibre el que siga.

 6. Sóc Aitana Femenia de 2G . I m’agradaria el llibre de la mona perque m’h paregut molt interesant i gaudixc molt de llegir. A més m’agradaria compartir-lo amb ma mare que es una fanàtica de la literatura i dels llibres.

 7. a mi m´agradaria tinde el de la mona , perque digueres que estaba molt interesant y , perque em va agradar com feren el conta rondalles , contares rondalles que maill havia sentit . Sóc de segon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.