Entrevista per al Premi Basset.

L’any 2016 el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida va considerar que era mereixedora del Premi Basset a la trajectòria artística i cultural. Sentir-se desmereixedora d’un guardó déu ser un sentiment comú. En aquest cas el vestit em va quedar gran, fins que vaig entendre que si em donàven aquell reconeixement no era pel que he fet, si no per tot el que s’espera de mi en la recuperació i difusió de la tradició oral.

En aquesta entrevista que Irene Moreno del Casal em va fer de manera magistral, i Ammorsigol va enregistrar a les mil meravelles amb uns quants aparells, vam parlar de contes, tradició, recuperació.  A més és a l’Estació del tren d’Ontinyent un lloc, que per a mi, té molta història.

Almudena Frances

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.