AMORT A ONTINYENT

Amort va estar a Ontinyent, al barri de la Vila per als alumnes de l’ESO del Col·legi La Milagrosa. Vam contar, i escoltar, al carrer, exactament al Callarís de la Vila en les escales aquelles que han vist passar els segles. Asseguts a les mateixes pedres per on pujaven els jueus, mussulmans i cristians des de fa tant de temps.

Ontinyent és el poble on estan inspirades aquestes històries, on es poden visitar els llocs exactes on van passar.

AMORT sempre deixa amb moltes preguntes i la sang glaçada, ací vos deixe un enllaç en el qual trobareu un conte de Guy de Maupassant que vos sonarà molt.  I si  vos agraden aquest tipus de contes en els que el morts i els vius estan tant a prop, no vos perdeu aquest altre enllaç en el que podreu escoltar els contes d’aquest autor llegits per una lectora.

El llibre que sortejarem és Connexions, un lectura que enganxa i que a ningú deixa indiferent. La relación entre tres joves, de tres continents diferents, a les quals els uneix un telèfon mòbil. Un perill segons com es mire.

Almudena Frances

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.