AMORT A BENDINAT

Diuen que “de dotze a una vaga la mala fortuna”, però avui no ha segut el cas, he tingut la fortuna d’anar a l’IES Bendinat de Calvià i que dos grups nombrosos d’estudiants vingueren a escoltar. He tingut la fortuna de poder contar aquestes històries que em corren per dins i necessiten orelles escoltadores en un saló d’actes preciós.

AMORT és una sessió de contes d’amor i mort, que creix amb les vostres aportacions, darrere de cada conte pregunte amor o mort i la majoria contesteu: mort!! Però hi ha minories a les quals també cal escoltar, que demanen amor. Avui he contat una de cal i una d’arena.

Alguns de vosaltres heu preguntat coses concretes del primer conte, a mi m’agrada que eixes preguntes vos les emporteu al cap i les penseu, feu voltes i més voltes i després m’ho conteu. Però, ací vos deixe un enllaç en el qual trobareu un conte de Guy de Maupassant que vos sonarà molt.  I si  vos agraden aquest tipus de contes en el qual els morts i els vius estan tan a prop, no vos perdeu aquest altre enllaç, en què podreu escoltar els contes de l’autor en àudio. Ideal per a escoltar tranquil·lament estirats al llit o mentre feu esport, això sí si no teniu problemes de cor.

 

 

 

Almudena Frances

3 Comments

  1. M’ha agradat molt com has contat el conte PERÒ hauries der fer elegir més opcions que només amor y mort sino aventura, misteri, comedia…

  2. Ha estat bé !
    Però hauries de contar més contes que no siguin només mort, amor o mort sinó fer elegir més opcions con aventures o coses parescudes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.