AMORT A MURO D’ALCOI

Avui AMORT ha arribat a l’altra banda del Benicadell, a l’IES Serra de Mariola de Muro d’Alcoi, per als alumnes de primer de l’ESO. Contar contes a secundària és una sort, hi ha alumnes que arriben a la sessió sense saber on van o amb poques ganes, però els contes suavitzen el gest, fins i tot dels més excètics, el silenci s’apropia de l’aula i tots parlem el mateix llenguatge, en poc temps.

Ara ja sou experts en saber com fan les motos amb marxes i sense, ja conegueu on està l’institut de l’estació però si  voleu saber més ací vos deixe un enllaç en el qual trobareu un conte de Guy de Maupassant, que segurament vos sonarà molt.  I si  vos agraden aquest tipus de contes en què el morts i els vius estan tant a prop, no vos perdeu aquest altre enllaç en el qual podreu escoltar els contes d’aquest autor, llegits per una lectora.

 

El llibre que sortejarem és Connexions, un lectura que enganxa i que a ningú deixa indiferent. La relación entre tres joves, de tres continents diferents, a les quals els uneix un telèfon mòbil. Un perill segons com es mire.

Almudena Frances

11 Comments

 1. M’ha agradat molt la història que ens vas contar. M’ho vaig passar molt bé. M’agradiaria saber quina part del conte et va passar a tú.
  Saluts!

 2. em va agradar molt que vingeres, me ho vaig pasar molt bé i m’agradaria que tornares perquè va ser molt divertit, m’agrden molt les histories i aquestes em varen pareixer genials, amb finals inesperats.
  Espere que hi tornes!

 3. M’ha agradat molt la història que ens vas contar. M’ho vaig passar molt bé amb tú i ens vam riure molt. M’agradiaria saber quina part del conte et va passar a tú.
  Moltes gracies per aquest ratet tan divertit, espere que t’haja agradat estar amb tots nosaltres!

 4. Me ha gustado tu libro me gustaria saber cual cosa te paso a ti y cual no.me gutaria que me tocara el libro para llevarlo a clase y leerlo. Un saludo y buen viaje. ALMUDENA

 5. M’han agradat moltíssim les històries que ens vas vindre a contar, son molt divertides, i ens vas fer passar per un fum d’emocions; alegria, feliçitat, por, asco, etc.Eres molt bona contacontes i crec que tota la gent li agradarà lo que els contaràs, i també espere que tambe t’hajes divertit i que així tornes a alegrarmos.

 6. Meu vaig pasar molt be. Gracies per el moment de risa i a la voltaje de por. Les histories les interpretaves molt be. Ma agradat molt i per aixo vuic que tornes!

 7. Man agradar molt les histories i de la forma en que les contra fa molta gracia, magradaria molt sentir altres històries i saber quina part el va pasear a tu.

 8. Man agradar molt les histories i de la forma en que les contra fa molta gracia, magradaria molt sentir altres històries i saber quina part el va pasar a tu.

 9. A mi em van agradar molt els contes que vas contar ,i vam comprovar que com havíes dit aquests no eren per a xiquets, en la primera història a la part de l’institut hem averiguat que és de veritat ja que hem preguntat a la nostra mestra de castellà i de mate i les dos han coincidit en que hi havía un forat a la reixa per on s’escapaven i ,que quasi tots els estudiants tenien , incluides elles una “vespino” , ja que l’institut estava prou separat de la ciutat.
  Una sugerència per a la primera història es que:quan el novio té l’accident,vaja a l’hospital i estiga molt greu tú t’enteres ,vas a l’hospital li beses i és mor. M’han agradat molt les teves històries i tinc ganes de que tornes.
  Espere que em toque el llibre!!!

 10. M’ ha agradat molt el que ens has contat, he llegitun llibre on tu has colaborat i hi havia un tros paregut al que ens has contat.
  Espere que em toque el llibre perquè deu estar molt interesant.
  Adeu!!!

 11. Ja tenim guanyador… La màquina de números aleatoris ha volgut que
  el guanyador siga: Quique!!
  Enhorabona, demà el llibre estarà a l’institut. Espere que el gaudisques!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.