AMORT A CASTELLAR-L’OLIVERAL

Hola amics de l’IES Ravatxol,

Divendres va ser un matí rodó, gràcies per la vostra escolta i interés.

Ara ja sou experts en saber com fan les motos amb marxes i sense, ja conegueu on està l’Institut de l’Estació d’Ontinyent, però si  voleu saber més ací vos deixe un enllaç en el qual trobareu un conte de Guy de Maupassant, que segurament vos sonarà molt.  I si  vos agraden aquest tipus de contes en què el morts i els vius estan tant a prop, no vos perdeu aquest altre enllaç en el qual podreu escoltar els contes d’aquest autor, llegits per una lectora. A veure qui s’atreveix a escoltar aquestes històries sol a casa.

El llibre que sortejarem és Connexions, un lectura que enganxa i que a ningú deixa indiferent. La relación entre tres joves, de tres continents diferents, a les quals els uneix un telèfon mòbil. Un perill segons com es mire.

Almudena Frances

16 Comments

 1. Hola!!!!!
  Volía dir tres coses: la primera es que tinc moltíssima curiositat pero saber quienes son veritat i quienes mentira. Li ha contat la historia a moltes persones i cada una em donava una hipótesis diferentes. La segona es que no s’han equivocat amb elegir-te pero a que vingueres. I la tercera es que m’agradaría moltíssim el llibre, tinc moltes ganes de saber quien guanya.

 2. hola almudena a mi les teues histories em van agradar un munto ho vaig pasar nolt be y em vaig riure molt amb les gracies q feies

 3. Hola.
  Els contes em van agradar moltíssim perque la forma en que contaves els contes era molt bona i les històries eren molt misterioses, divertides i entretingudes. Gràcies per vindre a contarnos aquests contes tan divertits.

 4. Holaaaaa!!!!!!!!!!!
  M’han agradat molt les històries que ens vas contat, i especialment com ho contares, perque pareixia super real. M’ha paregut molt interesant la història de l’enllaç(la d’Aparició). Hem fa molya ilusió tindre el llibre, perqué l’introducció que ens digueres el divendres, hem deixà en moltes ganes de llegir-lo.

 5. Hola!!!
  Em van agradar molt els teus contes q vas comptar i la forma graciosa amb que els comptaves em van intrigar molt i m’agradaria llegir el llibre connexions per que m’encanten eixe tipus de llibre
  Gracies!!!

 6. Hola!
  Ami m’agrada moltissim llegir, ara m’estinc llegint el llibre de “Entrevista con el vampiro” de Anne Rice, tambe m’estic llegint “La historia interminable”. El meu escritor preferit es Enid Bliton i m’agradaria participar en el sorteig del llibre.

 7. Hem varen encantar les històries que ens vares contar divendres, sobretot la del home aquest que té una relació “familiar” amb la mort i té la casa plena de ciris… I, com no, el so de la moto! ???

 8. Hola , Almudena les teues histories em varen agradar molt ja que van ser super divertides , emocionants i sobretot lo ben contades que estaven.Sobretot cap destacar la preciosa i graciosa onomatopeya de la moto. I LA HISTORIA DE TU I EL TEU NOVIO.

 9. En van agradar molt les històries, la forma com la contaves i tot el q feies perq tinguese més intriga o diversió.

 10. Holaaaaaaaaa, me van agradar molt les teus histories y com montes en moto… Tens que tornar al institut a contarnos moltiiiiiiisimes histories mes… gracies per tot una salutacio jon

 11. Hola!!
  La història va estar interessant, eixa intriga que et deixava a vegades, el silenci amb el qual volíem escoltar més. A més a més les anomatopelles de la moto o els sorolls que feies eren graciosos. També la manera en el cual ho naraves la història ho feies de maravella per a que ningú es distraguéra i estiguera atent. Va estar molt entreteguda, però el que hem va passar que al final em vaig quedar sorpresa, perquè volia un final feliç i hem vaig quedar en la intriga. Ten’s que vindre altra vegada, t’he esperem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.