IV Trobada de Contacontes a Penàguila. Contant amb Lola, Fina, Isabel i Loreto.

Als voltants de maig, i des de fa sis anys, la Coordinadora Alcoià-Comtat pel valencià organitza la Trobada de Contacontes. Un matí primaverós els carrers del poble muntanyenc s’omplen de gent amb ganes d’escoltar rondalles.

A l’edició del 2017 vaig compartir un conte amb quatre dones del poble. Durant l’any havia anat al Centre Integral de Majors a escoltar les històries del poble de la seua pròpia veu. Per al diumenge de la Trobada ens vam posar de gala i vam treure al carrer la rondalla del Dimoni Fumador, protagonitzada pel Tio Porra.

 

 

 

Almudena Frances

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.