IV Trobada de Contacontes a Penàguila. Contant amb Lola, Fina, Isabel i Loreto.

Als voltants de maig, i des de fa sis anys, la Coordinadora Alcoià-Comtat pel valencià organitza la Trobada de Contacontes. Un matí primaverós els carrers del poble muntanyenc s’omplen de gent amb ganes d’escoltar rondalles.

A l’edició del 2017 vaig compartir un conte amb quatre dones del poble. Durant l’any havia anat al Centre Integral de Majors a escoltar les històries del poble de la seua pròpia veu. Per al diumenge de la Trobada ens vam posar de gala i vam treure al carrer la rondalla del Dimoni Fumador, protagonitzada pel Tio Porra.

 

 

 

Almudena Frances

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.