AMORT A MASSANASSA

Hola amigues i amics

A Massanassa enguany AMORT segueix el seu camí, jo ja m’he convertit per a vosaltres amb “la de la moto”, no ho negaré, m’agrada.

Els contes apareixen i vosaltres demostreu amb la vostra escolta activa que vos agrada que vos expliquen històries, ara també teniu l’ocasió de seguir descobrint-les ací. Als de primer, com vos havia promés, ací teniu un enllaç en el qual podeu seguir averiguant sobre aquella “ex” i si aquest conte vos ha agradat i penseu que podeu resistir un altre ja em direu què penseu d’aquest. Si no heu tingut prou, si encara teniu fetge per a continuar amb això de la por, poseu-vos els auriculars, baixeu les llums i doneu-li al play.

La resta heu escoltat la segona part d’això d’AMORT que ja és una saga! I contes tradicionals. Sé que a algunes de vosaltres vos ha agradat especialment la història de Lady Mary, ací teniu la referència del llibre on l’he treta. Altres voleu saber més sobre Enriqueta Martí la “Vampira del Raval” la xarxa està plena d’històries i rumors sobre aquest personatge.

Espere que gaudiu d’aquests enllaços i que trobeu en els contes una manera de passar-hó bé.

Tots i totes les que vulgueu podeu participar en el sorteig de Connexions d’Elisabeth Esteward de l’editorial Cruïlla, el llibre que sortejarem i sobre el que vos he explicat algunes coses. 

Almudena Frances

One Comment

  1. M’han agradat molt les teues històries,com tu ben dius,per nosaltres ja ets “la de la moto”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.